Τρόποι πληρωμής

1) Πληρωμή Online με πιστωτική/χρεωστική κάρτα:

Κάντε την παραγγελία σας και πληρώστε χρησιμοποιώντας την πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα σας  (Visa, MasterCard, Maestro, Amex κ.α.).
Μέσω της ασφαλούς σύνδεσης του καταστήματός μας με την πύλη πληρωμών της Viva Wallet, διασφαλίζεται η ιδιωτικότητα της συναλλαγής σας καθώς και των δεδομένων της. Η www.moleqiu.com δεν συλλέγει και δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, τα οποία διαχειρίζεται η τράπεζα σε ασφαλές περιβάλλον.

Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων. Η www.moleqiu.com έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας.

Επίσης για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας είναι απαραίτητο να αναγράφετε τηλέφωνο επικοινωνίας και μια έγκυρη διεύθυνση e-mail. Επιλέγοντας αυτό τοv τρόπο πληρωμής, θα πρέπει για δική σας ασφάλεια, να είστε παρόντες κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, έχοντας μαζί σας την πιστωτική κάρτα που δηλώσατε κατά την αγορά, καθώς και την αστυνομική σας ταυτότητα. Σε περίπτωση που αδυνατείτε να παραλάβετε προσωπικά την παραγγελία σας, το τρίτο πρόσωπο που θα την παραλάβει, οφείλει να αναγράψει ονοματεπώνυμο και αρ. δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, επιδεικνύοντας παράλληλα κάποιο στοιχείο ταυτοπροσωπίας του χρήστη.

2) Κατάθεση / έμβασμα σε τραπεζικό λογαριαμό

Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα της παραγγελίας σας, στον παρακάτω λογαριασμό αναγράφοντας στην αιτιολογία το όνομά σας. 

Εθνική Τράπεζα

IBAN:GR4901101280000012800153004

Αριθμός λογαριασμού :12800153004

Αφού πραγματοποιήσετε την πληρωμή μπορείτε να μας αποστείλετε την απόδειξη πληρωμής στο : info@moleqiu.com

Σημείωση: Οι πελάτες που επιλέγουν ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τράπεζα θα πρέπει να πραγματοποιήσουν την κατάθεση εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών, ειδάλλως, η παραγγελία θα ακυρώνεται αυτομάτως. Η διαδικασία οργάνωσης της παραγγελίας σας ξεκινά την στιγμή που θα ενημερωθούμε ότι κατατέθηκαν τα χρήματα.

3) Με αντικαταβολή (μόνο για την Ελλάδα) κατά την παραλαβή των προϊόντων.

Ο καταναλωτής μέσω του δικτυακού τόπου ενημερώνεται από την εταιρεία πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας του, για την ταυτότητα και τη διεύθυνση του προμηθευτή, τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του προϊόντος, την τιμή, την ποσότητα, τον τρόπο πληρωμής, παράδοσης, τη διάρκειας ισχύος και την τιμή τής ενδεχόμενης προσφοράς, καθώς και το δικαίωμα υπαναχώρησης.

Με την αποστολή της φόρμας παραγγελίας, ο καταναλωτής λαμβάνει διαδικτυακά αντίγραφο της παραγγελίας, το οποίο μπορεί να αποθηκεύσει και να εκτυπώσει.

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ (24%), ενώ η www.moleqiu.com επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να αναπροσαρμόζει τις τιμές, χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό..

Scroll to Top