Πολιτική αποστολών

ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει με  την υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier), με τις χρεώσεις που αναφέρονται κατωτέρω και διεκπεραιώνονται εντός 3-5 εργάσιμων ημερών, εφόσον το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο και δεν είναι κατόπιν παραγγελίας.

Σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης της παραγγελίας για λόγους που δεν αφορούν σε υπαιτιότητα μας, η www.moleqiu.com, δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης.

Για τις παραγγελίες που καταχωρούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή η επεξεργασία γίνεται αυθημερόν (09:00-14:00). Για όσες παραγγελίες ληφθούν μετά το πέρας των 14:00 η επεξεργασία θα υλοποιείται την επομένη. Για τις παραγγελίες που καταχωρούνται Σάββατο & Κυριακή η επεξεργασία θα γίνεται Δευτέρα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας,όπως πανδημίας.

Πότε χρεώνεστε με έξοδα αποστολής:

  • Για παραγγελίες κάτω των 70 ευρώ

Το κόστος επιβάρυνσης για την Αττική είναι : 3,5 €

Το κόστος επιβάρυνσης για την Υπόλοιπη Ελλάδα είναι : 4 €

Για αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές που δεν είναι δυνατή η αποστολή μέσω courier, τα προϊόντα αποστέλλονται με ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ)

Πότε χρεώνεστε με έξοδα υπηρεσίας αντικαταβολής:

Το κόστος υπηρεσίας αντικαταβολής ανέρχεται στο ποσό των 2,5 ευρώ ανά αποστολή.

Η www.moleqiu.com συνεργάζεται με αξιόπιστες εταιρίες ταχυμεταφοράς (courier) ώστε να παραδίδονται τα προϊόντα ασφαλώς και μέσα στο χρόνο που ορίστηκε. Σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης της παραγγελίας για λόγους που δεν αφορούν σε υπαιτιότητα της www.moleqiu.com, η εταιρία δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης.

Scroll to Top